Blonde Bekentenissen

In Blonde Bekentenissen, de DERDE cartoonbundel van Age Morris & Victor Zilverberg, laten beide heren ons ‘authentiek’ kennismaken met een heel scala aan Blonde MedeMensen (BMM-ers). Wat ‘beweegt’ hen werkelijk? Wie ‘zijn’ ze eigenlijk? Wat ‘denken’ ze echt?
.
Naast Zilverberg werken deze keer maar liefst TIEN gastcartoonisten mee aan het boekje: Adri van Kooten, Age Morris himself, Akio Komori, Boekholt, Erwin Suvaal, Lapis Lazuli, Minck Oosterveer, MoArt, Tim van Broekhuizen en Willem Ritstier. Bovendien staan er tien mini-interviews met hen in!
.
Blonde Bekentenissen is gedrukt op 160 grams biotop papier en bevat VIJFTIG cartoons. Het verschijnt in een ‘gewone’ editie (oplage 225 stuks) en een ‘speciale’ editie (oplage 25 stuks). De speciale editie heeft als extra’s: een alternatieve cover, een A4-poster van Victor Zilverberg en een inlegcartoon van Minck Oosterveer! Kopen? Klik HIER!
.
In onderstaande gallery DRIE cover ideetjes, ALLE cartoons van Victor Zilverberg en de TWEE gastcartoons van Age Morris himself!
.

Klik op een cartoon voor een coole slideshow!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.