Over Leven En Liefde

In Over Leven en Liefde (met als ondertitel: Cartoons uit RelatieLand) presenteren Age Morris & Victor Zilverberg een EERSTE bundeling van de 150 cartoons die ze – vanaf midden 2004 tot eind 2011 – op de gelijknamige website publiceerden.
.
Middels de hoofdstukken ‘Ruzies & Goedmaakseks’, ‘Problemen & Misverstanden’, ‘Goeroes & Zelfhulpboeken’, ‘Emoties & Gevoelens’ en ‘Vibrators & Liefdespoppen’ komen RelatieDingetjes in frisse pasteltinten aan de orde.
.
Een paar exemplaren van het boekje zijn nog te koop in onze Catawiki-shop! Bekijk ook de spin offs Blonde Bekentenissen en GOEROEZEMOES!
.
In onderstaande gallery de VIJFTIG cartoons uit Over Leven en Liefde!
.

Klik op een cartoon voor een coole slideshow!


.
Recensie NBD Biblion – P.J. Nieuwendijk:
‘Cartoons uit RelatieLand’, de titel zegt het al, is een verzameling met recente cartoons en tekstjes over relatieproblemen. Op iedere pagina een prent. Vijf hoofdstukken op pagina’s in vijf verschillende kleuren.
.
‘Ruzies & Goedmaakseks’, ‘Problemen & Misverstanden’, ‘Goeroes & Zelfhulpboeken’, ‘Emoties & Gevoelens’ en ‘Vibrators & Liefdespoppen’ zijn de hoofdstukken waarin op een humoristische manier relatieproblemen aan de orde worden gesteld. Alles van de hand van het duo Zilverberg (tekeningen in de zogenaamde atoomstijl die doet denken aan de jaren vijftig) en Morris (teksten).
.
‘Het ligt dus gewoon aan jou. Dat zeggen AL m’n vriendinnen.’

‘Wat heb IK nou met jouw erectie te maken?’

‘Niet-neuken kan ook HEEL spannend zijn.’

‘Ik mis je, kun je daar iets mee?’ en

‘Als ze moeilijk doet, laat ik haar gewoon leeglopen’

zijn alle typerende teksten uit deze uitgave van het duo dat eerder nadrukkelijk op verschillende websites ‘bezig’ was met onder andere ‘Helemaal Hopeloos’ en ‘Domme Blondjes en Nog Dommere Blondjes’.
.
Leuke teksten en passende tekeningen die aan Peter van Straaten op zijn best doen denken. ‘Verpakte’ maatschappijkritiek en ironie voor jong en oud van constante kwaliteit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.